Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových válců uložených paralerně nad sebou, bez tvarovacího zařízení vhodné pro hranatý tvar...
Celonerezové provedení s vevařenou lisovanou vanou, opláštěním čela, boků a zadním lemem vysokým 40 mm, tloušťka materiálu 1 mm. Tuhá svařená konstrukce.
Celonerezové provedení s vevařenou lisovanou vanou, opláštěním čela, boků a zadním lemem vysokým 40 mm, tloušťka materiálu 1 mm. Tuhá svařená konstrukce.
Infra pracovní stanice se spodní prolisovanou ohřevnou deskou v nerez provedení AISI 304, kterou lze použít samostatně nebo s příplatkovou žulovou pracovní deskou (dekor LAVA...
Řezačka masa pro využití v gastronomii a masné výrobě. Stroj v celonerezovém provedení splňuje vysoký hygienický standard. vypínač se zpětným chodem tepelná pojistka..reset.....
Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s...
Mycí žlab v nerezovém závěsném provedení. Ovládání spouštění vody kolenovým ventilem. Odpad je umístěn vždy uprostřed délky mycího žlabu. Samostatné kolenové spouštění pro...
robustní provedení, ohřevná deska (regulace teploty) s infračervenou lampou a ochranným/hygienickým bezpečnostním zákrytem dvě nezávislá ovládání (samostatné pro lampu a...
provedení nerez ocel AISI 304, včetně dopravníku motor chlazený ventilátorem zabudovaný zchlazovací ventilátor proti přehřátí a nežádoucímu zpálení toastu model je vybaven...
Univerzální kuchyňský robot DM-10A s objemem kotlíku 9,5 litrů vybaven základní sadou nástavců (sada obsahuje kotlík, metlu, míchač a hák). Uvedený model je navíc vybaven nábou...
Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s...