Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého...
Škrabka na ryby GIESSER s dlouhou rukojetí. Robustní nástroj profesionální kvality se hodí pro odstraňování šupin z velkých ryb. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a...
Nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomická rukojeť z...
Vidlice na maso GIESSER kovaná z nerezové oceli. Velmi stabilní nástroj se zakřivenými hroty umožňuje kvalitní servírování masa. Nýtovaná plastová rukojeť zajišťuje pohodlný...