Pizza pec BASIC 2/40 VETRO

Kód: 7330603
Neohodnoceno
Značka: PRISMAFOOD
14 600 Kč 17 666 Kč včetně DPH
Není skladem
Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

 

  • Ovládání: mechanické
  • Kapacita: 1+1 ks (max.Ø 34cm)
  • Komora: 410x360mm (2x)

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LINIE BASIC
Napájení:: 230 V
Příkon:: 2,4 kW
Příkon těles spodních:: 1 × 800 W
Šířka:: 568 mm
Hloubka:: 500 mm
Výška:: 430 mm
Provedení:: nerezové čelo a dveře
Možnost využití komory pro:: -
Hmotnost:: 34 kg
Příkon těles horních:: 2 × 800 W
Rozměr komory:: 410 × 360 × 90 mm
Časovač:: ano
Plné dveře:: ne
Ovládání:: elektromechamické
Pizza průměr:: do Ø 34 cm
Počet komor:: 2
Prosklené dveře:: ano
Provedení komory:: šamotové dno
Regulace teploty:: 50 - 320°C
Reulace teploty pro každou komoru:: ano
Teploměr:: ne
Vniřní osvětlení:: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: