Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....
Propanbutanový hořák spotřeba 80g/h. Široké použití včetně gastronomie. Snadná manipulace. Piezozapalování – nenarušuje plamen! Hořák 1kW pro kartuš 227g (provoz : 227 g - cca...
Profesionální děrovaná nádoba GN 1/3 (325x175, h=150 mm) s otvory Ø 3 mm je vyrobenaz nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 0,7 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a...
Robustní a stabilní nerezová víka ke gastronádobám B.PRO v provozu nikdy nezklamou. Díky kvalitnímu provedení se snadno čistí a dokonale přilehají k používaným gastronádobám...
Robustní a stabilní nerezová víka ke gastronádobám B.PRO v provozu nikdy nezklamou. Díky kvalitnímu provedení se snadno čistí a dokonale přilehají k používaným gastronádobám...