Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi....
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi....
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi....
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi....
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi....
Vysoký rendlík pro Vás máme ve třech velikostních variantách (2-3,7 l). Rendlík je vyroben z kvalitní nerezové oceli 18/10 (18% Chrom, 10% Nikl), což zaručuje dlouhodobou výdrž,...
Gastronádoby jsou nezbytnou součástí každé profesionální kuchyně. Rozsáhlý program B.PRO je tím nejlepším řešením pro provoz velkokuchyní různých zaměření, jako jsou školní a...
Profesionální nádoba GN 1/2 (325x265, h=150 mm) s uchy je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho zpracování....
Tato nerezová miska na maso s rozměry 320 x 230 x 50 mm je ideální pro profesionální kuchyně, řeznické provozy i domácnosti. Vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která je odolná...