Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....
Vysoký rendlík pro Vás máme ve třech velikostních variantách (2-3,7 l). Rendlík je vyroben z kvalitní nerezové oceli 18/10 (18% Chrom, 10% Nikl), což zaručuje dlouhodobou výdrž,...
Univerzální nerezové háčky na maso a další potraviny. Háčky ve tvaru písmene S mají ostrou špičku na jedné straně. - ceny jsou uvedeny za 10 kusů - je možné objednat jen celé...
Gastronádoby jsou nezbytnou součástí každé profesionální kuchyně. Rozsáhlý program B.PRO je tím nejlepším řešením pro provoz velkokuchyní různých zaměření, jako jsou školní a...