Hnací jednotka TFS (542910)
Kód: 7111198Související produkty
Detailní popis produktu
Namelte plátky masa, nasekejte klobásu, sýr či salát s tímto vysoce výkonným a kvalitním zařízením na plátkování (maximální tloušťka masa 25 mm) speciálním steakovým nožem. Hřídel se otáčí rychlostí 100 otáček za minutu. Doba pracovního cyklu je 15-35 vteřin. Tímto optimálním způsobem zpracování se maso stává šťavnatější a zdravější. Opticky je větší. Hnací jednotka TFS má šířku 200 mm, hloubku 457 mm a výšku 500 mm.
Pohon
Zpětný chod slouží k bezproblémovému odstraňování případných poruch. Násypkový kryt a hlava se snadno vyměňují. Kompaktní hnací jednotka je vyrobena ve vysoce hygienickém provedení, snadno se čistí a udržuje. Provoz je téměř nehlučný (70 db), díky bezhlučnému speciálnímu motoru s výkonem 400 V a příkonem 0,83 kW.
Hnací jednotce TFS se automaticky po použití při sejmutí násypkového krytu vypne motor. Nenáročná na místo. Možnost využití v řeznictví, velkých kuchyních, jídelnách, stravováních a v dalších potravinářských provozech.
Hnací jednotka neobsahuje hlavu ani kryt.
K tomuto zařízení je možné zakoupit ještě volitelné příslušenství, řezné nože a desky.
- Připojení příslušenství – jednostranné
- Volitelně tenderizeční hlava
- Volitelně křehčící hlava 4 mm
- Volitelně naklepávací hlava 2 až 6 mm
- Volitelně nudličkovací hlava - 3,3 / 5 / 20 / 25 mm
- Volitelně kryt - úzký otvor 180 × 28 mm
- Volitelně kryt - široký otvor 190 × 90 mm
- Volitelně řezačka masa Ø 70 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Stroje pro zpracování |
---|---|
Napájení:: | 400 V |
Příkon:: | 830 W |
Šířka:: | 200 mm |
Hloubka:: | 457 mm |
Výška:: | 500 mm |
Hmotnost:: | 25 kg |
Doba pracovního cyklu:: | 15-35 s |
Otáčky hřídele:: | 100 ot/min |
Připojení příslušenství:: | jednostranné |
Volitelně křehčící hlava:: | ano |
Volitelně kryt - široký otvor:: | ano |
Volitelně kryt - úzký otvor:: | ano |
Volitelně naklepávací hlava:: | ano |
Volitelně nudličkovací hlava:: | ano |
Volitelně řezačka masa:: | ne |
Volitelně tenderizační hlava:: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.